Bij Lexis behandelen we elk dossier met de grootste zorg en staan we garant voor een persoonlijke aanpak.
Graag stellen we u voor aan ons team.

Mathieu Verfaillie

Mathieu Verfaillie

advocaat master in tax law (fiscaliteit) mathieu@lexis.be

Na het succesvol afronden van zijn rechtenstudies in 2003, behaalde hij in 2004 een bijkomende Master in de fiscaliteit. 

Mathieu is actief sinds 2004 en liep van 2005 tot 2008 stage bij een gerenommeerd Kortrijks advocatenkantoor en legde er zich vooral toe op burgerrechtelijke issues van het aannemingsrecht, bouwrecht, vastgoedrecht en fiscaliteit. Verder deed hij er enorm veel kennis op inzake het algemene contractenrecht en diverse rechtstakken van het ondernemingsrecht.

Na zijn stage verdiepte hij zich verder in alle aspecten het vennootschapsrecht, handelsrecht en ondernemingsfiscaliteit.

In 2008 richtte hij zijn eigen kantoor op. Meteen liet hij zich ondersteunen door een administratieve bediende.
Van 2010 tot 2014 was hij actief bestuurslid van de Conferentie van de Jonge Balie te Kortrijk.

Hij specialiseert zich verder in fiscaal recht, handelsrecht, contracten en vennootschapsrecht en liet zich verder omringen door bekwame medewerkers. 

In 2015 kreeg het kantoor een nieuwe naam: Lexis. Een nieuwe, krachtige naam die uitdrukking geeft aan het professioneel engagement van een team van advocaten die garant staan voor een hoogwaardige en persoonlijke service aan ondernemers.

Klaas Denoulet

Klaas Denoulet

advocaat klaas@lexis.be

Klaas volgde na het behalen van zijn rechtenstudies in 2010 de bijzondere studies Europees Recht, Internationaal Recht en Privaatrecht.

Sinds 2010 is hij actief als advocaat aan de Kortrijkse Balie.

Zijn stage liep hij in een middelgroot advocatenkantoor, waar hij na zijn 3 stagejaren nog 2 jaar als medewerker aan de slag bleef.

Hij is gespecialiseerd in vennootschapsrecht en handelsrecht en meer in het bijzonder in de strafrechtelijke en burgerrechtelijke aspecten ervan.

Sinds januari 2015 is hij verbonden aan het advocatenkantoor Lexis en verdiept hij zich verder in dossiers van burgerlijk recht, handelsrecht en de strafrechtelijke aspecten van ondernemingsrecht.

Rebekka Vandendriessche

Rebekka Vandendriessche

administratief bediende info@lexis.be

Sinds 2009 is Rebekka de administratieve spilfiguur bij Lexis. Ze staat in voor alle secretariaatswerk en ondersteunt de advocaten bij administratieve taken.

Sarah Moenens

Sarah Moenens

administratief bediende info@lexis.be

In 2019 startte Sarah bij Lexis. Sindsdien is ze hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de opvolging van incassodossiers.

Ze assisteert de advocaten bij alle invorderingsdossiers, beheert de uitvoeringsdossiers, volgt betalingen op en zorgt dat de cliënten hun centen ontvangen.

team