Onze advocaten zijn specialisten in alle takken van het ondernemingsrecht en hebben ervaring in volgende materies:

Vennootschapsrecht

Bij Lexis hebben we een diepgaande theoretische en praktische kennis van alle domeinen van het recent gewijzigde vennootschapsrecht. Doe een beroep op onze dienstverlening.

Handelsrecht

Het handelsrecht omvat alle regels die gaan over de verhoudingen en conflicten met en tussen ondernemingen. Schakel de advocaten van Lexis in en laat onze expertise spreken.

Contractenrecht

Contractenrecht omhelst alle regels en praktijken met betrekking tot het adviseren, opstellen, aangaan en uitvoeren van zakelijke en commerciƫle overeenkomsten. Lexis helpt je graag verder.

Fiscaal recht

De fiscale wetgeving evolueert snel. Daarom is het belangrijk specialisten in te schakelen wanneer het gaat om fiscaal recht en de wisselwerking tussen belastingrecht, andere rechtstakken en economische disciplines.

Intellectuele eigendom en marktpraktijken

Als ondernemer is het belangrijk dat uw intellectuele eigendom goed beschermd wordt. Dat kan onder meer gaan over auteursrechten, merkenrechten, portretrechten en softwarerechten.

Insolventierecht

Het insolventierecht is van toepassing wanneer een natuurlijke persoon of rechtspersoon in financiƫle moeilijkheden komt of failliet gaat. Lexis staat u bij wanneer u geconfronteerd wordt met een faillissement of insolvabiliteit.

Overnames en herstructureringen

De begeleiding bij een fusie of overname is een van onze belangrijkste expertises. Wij zijn er voor u, vanaf de voorbereidingen tot het afronden van de fusie of overdracht. Vertrouw op onze jarenlange ervaring.

advocaten